Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΔΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΡΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ

Οι γνωστοί άγνωστοι ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΛΥΜΑΤΩΝ από την ευρύτερη περιοχή μας,  χωρίς καμιά συνείδηση, και με την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο στην περιοχή της Λοκρίδας, δείτε από τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης μια καινούργια τοποθεσία ρίψης βοθρολυμάτων.
Στις πρόφατες φωτογραφίες της περιοχής η οποία είναι δασική και γεμάτη βοθρολύματα, φαίνονται  μάλιστα σαφώς τα αποτυπώματα που αφήνουν οι ρόδες των βυτιοφόρων καθώς οι ασυνείδητοι ιδιοκτήτες τους κάνουν όπισθεν για να τα αδειάσουν ενώ είναι υποχρεωμένοι να τα μεταφέρουν στο βιολογικό σταθμό της Μαλεσίνας

ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .........


ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΡΙΨΗΣ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΩΝ   ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ


Κάντε κλικ πάνω στους  παρακάτω συνδέσμους να δείτε αναρτήσεις του blog MALESINA NEWS με παλιές τοποθεσίες ρίψης
βοθρολυμάτων...

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Φθιώτιδα : Οι κορυφαίοι στις Πανελλαδικές!

Τα ονόματα των αριστούχων όλων των Λυκείων της Φθιώτιδας 

Ανακοινώθηκαν  οι βαθμολογίες σε όλα τα λύκεια της χώρας, βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία μαθητών και γονιών. Από σήμερα ξεκινάει ο "Γολγοθάς" της συμπλήρωσης και κατάθεσης του μηχανογραφικού για μια θέση στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Παρά την δυσκολία των θεμάτων σε πολλά μαθήματα στη φετινή εξεταστική περίοδο, υπήρξαν πολλές και πολλοί υποψήφιοι στη Φθιώτιδα, που έπιασαν κορυφαίες αποδόσεις.

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Αύριο στα λύκεια οι βαθμολογίες των πανελλαδικών

Η αγωνία των υποψηφίων φτάνει στο τέλος της! Την Δευτέρα το μεσημερί θα έχουν αναρτηθεί στα λύκεια της χώρας οι βαθμολογίες των ...
πανελλαδικών. Από την Δευτέρα, στη μία μετά το μεσημέρι, θα αναρτηθούν σε όλα τα λύκεια της χώρας οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από το υπουργείο Παιδείας για τις βαθμολογίες των υποψηφίων των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-Β').

Ο ήλιος δεν είναι πάντα φίλος...

Το αντηλιακό πρέπει να ανανεώνεται κάθε δύο ώρες για αποτελεσματική προστασίαΗ έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και οι κίνδυνοι που παραμονεύουν. Πότε πρέπει να ανησυχούμε για την εμφάνιση μελανώματος. Γιατί τα παιδιά πρέπει να προσέχουν περισσότερο
Ο καλοκαιρινός ήλιος, ο πιο ζεστός και ο πιο αγαπητός δεν προσφέρει μόνο ξέγνοιαστες στιγμές αλλά κρύβει και παγίδες κυρίως για το δέρμα. «Υποπτες» είναι οι ελιές που εμφανίζονται για πρώτη φορά ή είναι παλιές και αλλάζουν χρώμα και μέγεθος.
Ο καρκίνος του δέρματος και το μελάνωμα απειλούν σοβαρά και συνδέονται άμεσα με την αλόγιστη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.