Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Γυναίκα,κλέφτης……

Γυναίκα,κλέφτης…… Δεν πρόλαβε να ξαπλώσει ένα ζευγάρι στη Μαλεσινα και λιγο μετά τα μεσάνυχτα  ο  άνδρας αντιλήφθηκε θόρυβο στο πίσω μέρος της κουζίνας του σπιτιού.
Περίεργος πετάχτηκε μέσα στο σκοτάδι από το κρεβάτι και όταν έφτασε  κοντά στην κουζίνα είδε έναν  άνδρα να επιχειρεί να μπει μέσα.
 
Γύρισε γρήγορα στην κρεβατοκάμαρα και είπε στη σύζυγο του «γυναίκα κάποιος  επιχειρεί να μπει μέσα στο σπτι,μεινε ψύχραιμη και εγώ θα δω τι θα  κάνω…» έντρομη εκείνη του απάντησε  να προσέχει και να μην επιχειρήσει να  συμπλέκει μαζί του.
 
Ο 45χρονος άνδρας άρπαξε ένα στειλιάρι που είχε για κάθε …ενδεχόμενο στο  δωμάτιο και περίμενε στην πόρτα της κουζίνας τον άγνωστο και όταν εκείνος  αφού δεν βρήκε τίποτα στην κουζίνα θέλησε να μπει στα ενδότερα βρέθηκε  αντιμέτωπος με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.
 
Ευτυχώς που ο  διαρρηκτές δεν είχε μαζί του όπλο, επιχείρησε με τα  χέρια να χτυπήσει τον ιδιοκτήτη αλλα εκείνος καλά προετοιμασμένος τον απείλησε με το στειλιάρι και τον φόβισε τόσο που ο  κλεφτής άρχισε να τον παρακαλεί να μην τον χτυπήσει.
 
Στο μεταξύ η γυναίκα ειδοποίησε τηλεφωνικά την αστυνομία και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέφθασε περιπολικό της ΟΠΚΕ που είχε  βάρδια στην περιοχή και συνέλαβε τον κλέφτη…
Τέλος καλό ,όλα καλά αλλα και τυχερός ο  ιδιοκτήτης γιατί σε άλλες περιπτώσεις οι κλέφτες δεν διστάζουν ακόμη και να πυροβολήσουν στο….ψαχνό….
 
 
Πηγή:lamiafm1