Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Γυναίκα,κλέφτης……

Γυναίκα,κλέφτης…… Δεν πρόλαβε να ξαπλώσει ένα ζευγάρι στη Μαλεσινα και λιγο μετά τα μεσάνυχτα  ο  άνδρας αντιλήφθηκε θόρυβο στο πίσω μέρος της κουζίνας του σπιτιού.
Περίεργος πετάχτηκε μέσα στο σκοτάδι από το κρεβάτι και όταν έφτασε  κοντά στην κουζίνα είδε έναν  άνδρα να επιχειρεί να μπει μέσα.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ανοίγουν τα σχολεία

Με ηλεκτρονικά βιβλία "στις τσάντες τους" θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς για περίπου 1.300.000 μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και για περίπου 180.000 εκπαιδευτικούς.
Από το υπουργείο Παιδείας έχουν δοθεί οδηγίες στα σχολεία,

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Όλα τα σχολικά βιβλία με ένα κλικ





Με ένα πολύ απλό τρόπο, οι μαθητές όλων των τάξεων, καθώς και οι γονείς τους μπορούν χωρίς κόπο και, πάνω απ’ όλα, χωρίς να ξοδέψουν καθόλου χρήματα να έχουν στην οθόνη του υπολογιστή τους και να τυπώσουν το σύνολο των σχολικών βιβλίων.

Με ένα απλό κλικ μπαίνουν στην ιστοσελίδα του «Ψηφιακού Σχολείου» του υπουργείου Παιδείας στη διεύθυνση: 

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΘΙΖΗΣΗ 46% ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ

Πτώση 46,1% σημείωσε η οικοδομική δραστηριότητα, βάσει του όγκου, στο πεντάμηνο Ιανουαρίου - Μαΐου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. Η πάλαι ποτέ ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας πνέει τα λοίσθια, με αποτέλεσμα χιλιάδες εργαζόμενοι να χάνουν τη δουλειά τους, ενώ οι...

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Τα ελληνόπουλα κινδυνεύουν από τη μανία φαγητού και ίντερνετ

Tα ανησυχητικά στοιχεία πρόσφατων μελετών οδηγούν τους επιστήμονες να εφιστούν την προσοχή των γονέων...καθώς τόσο το φαγητό όσο και το Ιντερνετ βλάπτουν σοβαρά την υγεία των Ελληνόπουλων, όταν μετατρέπονται σε μανία.