Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Άρχισαν τα όργανα στη Μαλεσίνα!!!

Δικάστηκε η υφαρπαγή ακινήτων αποβιώσαντος στο Θεολόγο.

Την Παρασκευή 5/4/2013 στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Λαμίας, εκδικάστηκε μετά από  αναβολές, η αγωγή κληρονόμων αποβιώσαντος κατά της εταιρίας... 





Θ. Λ.  ΑΕ και του Α. Π. κατοίκου Μαλεσίνας για την υφαρπαγή 15 ημέρες μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη 3 ακινήτων με χρήση ανίσχυρων πληρεξουσίων.
Η εναγόμενη εταιρία Θ. Λ. ΑΕ και ο Α. Π. αιτήθηκαν ακόμη μία φορά αναβολή της δίκης με την αιτιολογία ότι ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί ώστε να συντάξει προτάσεις και να τους εκπροσωπήσει στην εκδίκαση της υπόθεσης.
Η πρόεδρος του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λαμίας μετά από συνεννόηση με τους εισηγητές πρωτοδίκες του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λαμίας, απέρριψε το αίτημα του δικηγόρου των εναγομένων ο οποίος αποχώρησε μετά του 2ου εναγομένου και η δίκη έγινε ερήμην των εναγομένων.
Σύμφωνα με την κατάθεση του μάρτυρα, ο ιδιοκτήτης των ακινήτων Παναγιώτης Λατκανίδης απεβίωσε στις 3 Ιουνίου 2008. Ο 2ος των εναγομένων και εκπρόσωπος της εταιρίας έλαβε γνώση για τον θάνατο του ιδιοκτήτη των ακινήτων στις 7 Ιουνίου 2008  από τον αδελφό του αποβιώσαντος, προφασιζόμενος δε αδυναμία δεν παρέδωσε τα κλειδιά των ακινήτων που είχε στην κατοχή του, υποσχόμενος  ψευδώς να το πράξει σε σύντομο χρονικό διάστημα.
ο 2ος των εναγομένων αφού ήδη γνώριζε τον θάνατο του ιδιοκτήτη των ακινήτων στις 18 Ιουνίου 2008 εμφανίστηκε ως δήθεν πληρεξούσιος του ιδιοκτήτη στην συμβολαιογράφο Αταλάντης Ε. Ρ.-Α. και μεταβίβασε τα ακίνητα με την χρήση ανίσχυρων – άκυρων πληρεξουσίων στην 1η εναγομένη στην οποία και ήταν πρόεδρος ΔΣ.
Όπως μάλιστα δήλωσε ο μάρτυρας ουδέποτε τέθηκε μέχρι και σήμερα θέμα νόμιμης οικονομικής απαίτησης των εναγομένων προς τους κληρονόμους του αποβιώσαντος.
Την υφαρπαγή των 3 ακινήτων ανακάλυψε ο αδελφός του αποβιώσαντος τον Σεπτέμβριο 2008 όταν επισκεπτόμενος το Κτηματολογικό Γραφείο Αταλάντης διαπίστωσε ότι τα ακίνητα είχαν μεταβιβαστεί 15 ημέρες μετά τον θάνατο του αδελφού του.
Με την έκδοση της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λαμίας το προσεχές διάστημα θα επιστρέψουν στην κυριότητα των κληρονόμων του Παναγιώτη Λατκανίδη.
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών εκκρεμεί ογκώδης δικογραφία για ποινικά αδικήματα σε βάρος του αποβιώσαντος τετραπληγικού Παναγιώτη Λατκανίδη, στην οποία μεταξύ των υπόπτων τέλεσης κακουργηματικών πράξεων περιλαμβάνονται αρκετοί κάτοικοι της Λοκρίδας, αφού εκτός της υπόθεσης υφαρπαγής των ακινήτων, ο τετραπληγικός Παναγιώτης Λατκανίδης εμφανίζεται ότι έχει δανειοδοτηθεί απο υποκατάστημα τράπεζας της Αταλάντης και μάλιστα τα στελέχη της εν λόγω τράπεζας τον έχουν ασφαλίσει ώστε να εξοφληθούν τα δάνεια αν μείνει ανάπηρος !!!