Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση του Υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Λοκρών κ. Ευστάθιου Αγγελούση αναφορικά με το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών

Δεν έχουμε κανένα λόγω να μην δημοσιεύσουμε τις ευχαριστίες προς σε όλους τους δημότες απο τον κ. Αγγελούση Ευστάθιο του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον δεύτερο γύρο.
Δημοσιεύουμε το e-mail όπως το λάβαμε:





<<ΝΕΑ ΛΟΚΡΙΔΑ>>
Αγαπητοί Συνδημότες
Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Νέα Λοκρίδα» και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους στον πρώτο γύρο της εκλογικής διαδικασίας.
Παρά τις αντιξοότητες και τα εμπόδια δώσαμε μια σκληρή αλλά έντιμη μάχη, που εκτιμήθηκε από τους συνδημότες δίνοντάς μας τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε με αποφασιστικότητα το νέο Δήμο Λοκρών.
Όμως, παρά τη στήριξη που δώσατε σε ορισμένα πρόσωπα των συνδυασμών, στις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου επιλέγεις το Δήμαρχο.
Επιλέγεις άτομο που να διαθέτει εμπειρία, ικανότητα διοίκησης και διαχείρισης, αποφασιστικότητα και τόλμη. Που να μπορεί να εργαστεί σκληρά, αδιαπραγμάτευτα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά για τις ανάγκες του νέου διευρυμένου Δήμου. Και εγώ, αγαπητοί συνδημότες, θέλω να πιστεύω πως τα διαθέτω.
Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Παίρνω το θάρρος και ζητώ ανοιχτά και καθαρά τη στήριξή σας.
Σας καλώ να συμπαραταχθείτε μαζί μας και να στηρίξετε το συνδυασμό μας στον κοινό αγώνα για τη «Νέα Λοκρίδα».
Τη «Νέα Λοκρίδα» της συνεργασίας, της εμπιστοσύνης, της ανάπτυξης και δράσης.
Ευστάθιος Αγγελούσης,

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Λοκρών