Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Να καταργηθεί η Θερινή Ώρα. Υπέρ ή κατά;



Του William F. Shughart II, The Independent Institute

Αν και η εφαρμογή της Θερινής Ώρας έχει καθιερωθεί ως μέτρο εξασφάλισης εξοικονόμησης ενέργειας, στην πραγματικότητα η πεποίθηση αυτή απέχει πολύ από την αλήθεια.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Το παθητικό κάπνισμα

«Φονιάς» το παθητικό κάπνισμα
Σοκ προκαλεί η έρευνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για το παθητικό κάπνισμα, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία τουλάχιστον 600.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο εξαιτίας του παθητικού καπνίσματος! Οπως καταδεικνύουν τα δεδομένα της πρώτης έρευνας που ασχολήθηκε με το παθητικό κάπνισμα σε παγκόσμιο επίπεδο, η ηλικιακή ομάδα που

Πάρτε μέρος στο Πανελλαδικό Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα





Δεν πληρώνω..Δεν πληρώνω.Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Μώλου Φθιώτιδας στίς 11 το πρωί.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ

Παρατείνεται μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου η προθεσμία υποβολής με συστημένη επιστολή στην πολεοδομία, για τα δικαιολογητικά που αφορούν τους ημιυπαίθριους χώρους. Παράλληλα, με τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή, παρατείνεται η προθεσμία καταβολής του ειδικού προστίμου διατήρησης και αυξάνεται ο αριθμός των δόσεων καταβολής ανά κατηγορία ακινήτων...

Η πιο ζεστή χρονιά από το 1850

Η θερµότερη χρονιά από το 1850 αποδεικνύεται η φετινή, βάσειτων στοιχείων των τριών µεγαλύτερων µετεωρολογικών σταθµών στον κόσµο. Με αυτό το δεδοµένο, οι επιστήµονες δεν µπορούν παρά να επιβεβαιώσουν την τάση υπερθέρµανσης του πλανήτη. Την ίδια στιγµή, Αγγλία και Γαλλία υποδέχονται τη βιαστική βαρυχειµωνιά ντυµένες στα λευκά.

Καρκίνος: Τα 8 σημάδια που πρέπει να μας ανησυχήσουν

Βρετανοί ειδικοί δημοσίευσαν έναν κατάλογο με οκτώ συμπτώματα, τα οποία μπορεί να μοιάζουν «αθώα» αλλά θα πρέπει να μας κινητοποιούν και να μας οδηγούν στον γιατρό.

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1970 - Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι



H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε. Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας. Έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές ....       Ακόμα και οι πόνοι περνούσαν με την αναμονή.

Κοιτάζοντας πίσω, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.

Τέλος Πια η Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για εφέτος



Βάση του νόμου 3852 του 2010 (ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 87 - 7 Ιουνίου 2010) στο Άρθρο 65 - Αρμοδιότητες του Δημοτικού Συμβουλίου, η παράγραφος 5, λέει:

«Ένα (1) μήνα πριν από τη διενέργεια των εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών, το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει μόνο για θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Κινηματογραφική ληστεία πριν από λίγο στη Λαμία




Κινηματογραφική ληστεία πριν από λίγο σε επιχείρηση επί της Λεωφόρου Αθηνών στη Λαμία.

Οι 2 ληστές είχαν οργανώσει πολύ καλά το σχέδιό τους.

Είχαν στήσει καρτέρι στον επιχειρηματία και στις 08:45, την ώρα που έβγαινε από τον προαύλιο χώρο της επιχείρησης, με τη βαλίτσα για να πάει να καταθέσει τα χρήματα στην τράπεζα, ο ένας ληστής του έφραξε το δρόμο με ένα μπορντό τζιπ, suzuki vitara.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Σε απεργία έως και την Τρίτη οι εργαζόμενοι στους δήμους

Σε δύο νέες 24ωρες απεργίες τη Δευτέρα και την Τρίτη προχωρούν οι εργαζόμενοι στους Δήμους, όπως αποφάσισαν στη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα γίνει αποκομιδή των σκουπιδιών ούτε τις επόμενες 48 ώρες (σ.σ. οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ είχαν απεργία και την Παρασκευή), πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (νοσοκομεία, λαϊκές αγορές).

Οι πάγοι λιώνουν...Το χιόνι έρχεται!


 

 H σταθερή απώλεια θαλάσσιων πάγων στην ανατολική Αρκτική θα μπορούσε να προκαλέσει σημαντικές

Παράταση και δόσεις για τη ρύθμιση των ημιυπαίθριων

Το υπουργείο Οικονομικών θα αποφασίσει για το θέμα της παράτασης για τη ρύθμιση των ημιυπαίθριων αλλά και για την καταβολή του προστίμου πέρα από τις 6 δόσεις
Στα χέρια του υπουργείου Οικονομικών βρίσκεται το θέμα της χρονικής παράτασης για τη ρύθμιση των ημιυπαίθριων χώρων, όπως και της καταβολής του προστίμου σε περισσότερες δόσεις από τις έξι που προβλέπει ο νόμος που ψηφίστηκε την περασμένη άνοιξη (Ν. 3843/ 2010).

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Με κύρια αιτήματα την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων, τις προσλήψεις προσωπικού και τη διεύρυνση των μισθολογικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση απεργούν αύριο και απέχουν από την εργασία τους το προσεχές...

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Νέο τελεσίγραφο της Επιτροπής για τις χωματερές

homateres.01Ένα ακόμα τελεσίγραφο, το πέμπτο από το 2008, για να κλείσουν όλες οι παράνομες χωματερές, έστειλε η Κομισιόν προς την ελληνική κυβέρνηση.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητεί έως τις 28 Δεκεμβρίου να κλείσουν συνολικά 750 χώροι ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων εκ των οποίων οι 250 χώροι βρίσκονται ακόμα σε λειτουργία.

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ - ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ


Στο Δήμο Μαλεσίνας το έτος 2010 ακόμη καίνε τα σκουπίδια.
Δεκάδες Χωματερές κατα παράβαση των διατάξεων του Νόμου λειτουργούν στη κτηματική περιφέρεια του Δήμου.
Αλλες έχουν μπάζα και οικοδομικά υλικά, άλλες πλαστικά και άλλα εύφλεκτα σκουπίδια. Απο την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα σε πολλές απο αυτές τις χωματερές καίνε τα σκουπίδια μολύνοντας το περιβάλλον κατα παράβαση της Εθνικής αλλά και της ΕυρωπαΊκής Νομοθεσίας.
Οι υπηρεσίες του δήμου σφυρίζουν αδιάφορα αφού προφανώς δικό τους έργο είναι.
Στον επαρχιακο δρόμο απο το δημοτικό διαμέρισμα ΠΡΟΣΚΥΝΑ προς τη πόλη της Μαλεσίνας, στην περιοχή του Βοριανίτη κοντά στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας,
Οι συντεταγμένες είναι 38.614914,23.187028
Η μόνη μας ελπίδα είναι η εφαρμογή των Νόμων και η επιβολή κυρώσεων στους υπευθύνους

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Θα "βρέξει" αστέρια στις 17 και 18 Νοεμβρίου - Ορατή και στην Ελλάδα η βροχή των λεοντιδών


Ούτε η μεγαλύτερη υπερπαραγωγή του Χόλυγουντ δεν μπορεί να συγκριθεί με τα πεφταστέρια! Η βροχή των λεοντιδών λίγο πριν το ξημέρωμα της 17ης και 18ης Νοεμβρίου, αν έχει καλό καιρό, θα είναι ορατή και στην χώρα μας!

Για μια ακόμη χρονιά οι κάτοικοι της Γης -και ανάμεσά τους οι Έλληνες- θα έχουν την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα

Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

μέλος του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Ο λαός μίλησε ...

Ο λαός μίλησε και οφείλουμε όλοι να το σεβαστούμε. Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού προτίμησε να γυρίσει την πλάτη στο πολιτικό σύστημα, θυμωμένος από την κατάντια της χώρας. Όπως, όμως το είχαμε εξηγήσει πολλές φορές, το πολιτικό μας σύστημα δεν θέλει τους θυμωμένους στις κάλπες. Δεν το ενδιαφέρει καθόλου η αποχή. Αντίθετα την επιδιώκει.

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς πέτυχαν οι απέχοντες.

Πάντως εκείνο που μετά βεβαιότητας πέτυχαν, είναι ότι νομιμοποίησαν την πολιτική του μνημονίου.

Απαλλοτρίωσαν το δικαίωμα συμμετοχής τους και καθορισμού της ζωής τους και άφησαν να ψηφίσουν μόνο τα κομματικά μέλη των διαφόρων κομμάτων μαζί με τις οικογένειές τους.

Οι εκλογές στις δύο τελευταίες Κυριακές απέδειξαν τον πλήρη εξευτελισμό του πολιτικού συστήματος.

Οι πολίτες αποσύρθηκαν. Ψηφίζουν μόνο τα κομματικά μέλη.

Αργότερα ίσως να αποφασίζουν μόνο οι δημοσκοπήσεις

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΣτΕ: Δεν “χαρίζονται” πρόστιμα σε τουριστικές επιχειρήσεις

Αντισυνταγματική κρίθηκε από το ΣτΕ νομοθετική διάταξη του 2009 που «χάριζε» τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί σε τουριστικές επιχειρήσεις, επειδή λειτουργούσαν χωρίς να έχουν λάβει από τον ΕΟΤ το ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΕΣΛ)

Ο δικτυακός τόπος των βίντεο, το YouTube,

Ο δικτυακός τόπος των βίντεο, το YouTube, ανακοίνωσε σήμερα ότι περίπου 35 ώρες βίντεο "φορτώνονται" κάθε λεπτό στην ιστοσελίδα του, δύο φορές περισσότερο απ' ότι πριν από δύο χρόνια και με σημαντική επιτάχυνση από τις αρχές του έτους. Τον Μάρτιο, το YouTube είχε περάσει το όριο της "φόρτωσης" 24 ωρών βίντεο κάθε λεπτό. Η ιστοσελίδα έχει θέσει μια νέα πρόκληση για τους χρήστες της: να ξεπεράσουν το όριο των 48 ωρών βίντεο ανά λεπτό...

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση του Υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Λοκρών κ. Ευστάθιου Αγγελούση αναφορικά με το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών

Δεν έχουμε κανένα λόγω να μην δημοσιεύσουμε τις ευχαριστίες προς σε όλους τους δημότες απο τον κ. Αγγελούση Ευστάθιο του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον δεύτερο γύρο.
Δημοσιεύουμε το e-mail όπως το λάβαμε:

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ




Στην υποβαθμισμένη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα τα Κομάντο του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών που τους περιήλθαν από το προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής, ένας 37χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε επιμελώς κρυμμένη κάτω από το ένδυμά του, νάιλον σακούλα που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους ενός κιλού.

Από 1η Δεκεμβρίου το 20% των φαρμακείων θα λειτουργούν και το Σάββατο


Ο νόμος που προβλέπει ότι κάθε Σάββατο, το 20% των φαρμακείων θα λειτουργούν κανονικά, τίθεται σε εφαρμογή από την 1η Δεκεμβρίου. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, αν δεν υπάρξει ικανοποίηση στην εξυπηρέτηση του κόσμου, θα γίνει νέα διαπραγμάτευση. Οι φαρμακοποιοί, πάντως, αντιδρούν, ενώ δεν διαπραγματεύονται μείωση του ποσοστού κέρδους τους.

Πως θα «τακτοποιηθούν» οι ημιυπαίθριοι χώροι .

«1. Τι καλύπτει η ρύθμιση της πολεοδομικής τακτοποίησης;

Η ρύθμιση αποτελεί αναγνώριση από τη διοίκηση της αλλαγής χρήσης νόμιμα δομημένων χώρων που βρίσκονται εντός του εγκεκριμένου περιγράμματος του όγκου της οικοδομής και απεικονίζονται στα εγκεκριμένα σχέδιά της, πλην όμως έχει αλλάξει ο τρόπος χρήσης τους, και οδηγεί σε απαλλαγή των ιδιοκτητών τους από όλες τις εις βάρος τους συνέπειες εξ αιτίας της αλλαγής αυτής.

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Πόσους σταυρούς πήρε κάθε υποψήφιος ξεχωριστά στον ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ. ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΟΚΡΩΝ - ΛΙΟΛΙΟΣ

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΟΚΡΩΝ - Ν.ΛΙΟΛΙΟΣ

Πόσους σταυρούς πήρε κάθε υποψήφιος ξεχωριστά στον ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ. ΝΕΑ ΛΟΚΡΙΔΑ - ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ

ΝΕΑ ΛΟΚΡΙΔΑ - ΣΤ. ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ

Πόσους σταυρούς πήρε κάθε υποψήφιος ξεχωριστά στον ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ - ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ - ΔΗΜ. ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Πόσους σταυρούς πήρε κάθε υποψήφιος ξεχωριστά στον ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ . ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΟΚΡΩΝ - ΡΟΥΣΣΗΣ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΟΚΡΩΝ.Γ.ΡΟΥΣΣΗΣ

ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Λιγότερα χρήματα θα ξοδέψουν οι Έλληνες για δώρα φέτος τα Χριστούγεννα σε σχέση με περασμένες χρονιές. Περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες θα μειώσουν τις δαπάνες τους κατά 20% τουλάχιστον, σύμφωνα με διεθνή έρευνα σε 20.000 ευρωπαίους καταναλωτές. Αντίθετα όπως σημειώνει το Bloomberg, στην ίδια έρευνα διαπιστώνεται επίσης ότι το 71% των Βρετανών καταναλωτών σχεδιάζουν να ξοδέψουν τα ίδια ή περισσότερα χρήματα για δώρα σε σχέση με πέρυσι, ενώ αντίστοιχη τάση εμφανίζεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης...

Τι θα γινόταν αν η Γη σταματούσε?


Αν η Γη ξαφνικά σταματούσε να περιστρέφεται, όλα όσα βρίσκονται στην επιφάνειά της θα συνέχιζαν την πορεία τους όπως ακριβώς οι άνθρωποι και τα αντικείμενα μέσα σ' ένα αυτοκίνητο που προσκρούει σ' έναν τοίχο.

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ

Την επόμενη Κυριακή θα αναμετρηθούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ.
Οι κ ΛΙΟΛΙΟΣ και ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ είναι τελικά αυτοί που περνούν, για το ποιος θα είναι ο νικητής για τον ΔΗΜΟ μας.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Τα τελικα αποτελεσματα οπως τα πηραμε απο:

Μετά την κάλπη αρχίζει ο «Καλλικράτης»... Από την επόμενη ημέρα των εκλογών οι νικητές καλούνται να υλοποιήσουν και την ουσιαστική μεταρρύθμιση στην Αυτοδιοίκηση.


Με ορίζοντα θητείας τα 3,5 χρόνια (η πενταετής θητεία αρχίζει από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές) αιρετοί άρχοντες αλλά και χιλιάδες υπάλληλοι θα αρχίσουν εντατικά φροντιστήρια, προκειμένου να γίνουν πράξη όσα περιλαμβάνει ο «Καλλικράτης».
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση Όνομα:  11495.jpg Εμφανίσεις:  7 Μέγεθος:  35,1 KB 

Το πρώτο «κρας τεστ» ξεκινά από την 1η Ιανουαρίου 2011. Την επαύριο της επίσημης ανάληψης καθηκόντων δεκάδες δήμοι θα λειτουργούν με το νέο τους σχήμα μετά τις συγχωνεύσεις και παράλληλα οι νέες περιφέρειες πρέπει να συνεργάζονται με τις υπηρεσίες των πρώην νομαρχιών τους.

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Με αίσθημα ευθύνης συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στις εκλογές


Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στις εκλογές.Δεν τους κάνουμε το χατίρι.Πάμε στη κάλπη με αίσθημα ευθύνης να ψηφίσουμε ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Πρώτον, Ψηφίστε υποψήφιους πολιτικά έντιμους

Και όχι καιροσκόπους που με άλλο κόμμα τρέχουν το πρωί και σ΄άλλο παρουσιάζονται το βράδυ
Καιροσκόποι που έχουν μπει οικογενειακά και συγγενικά σε τρεις τέσσερις συνδυασμούς 
για να έχουν πολιτικές προσβάσεις και προσωπικά οφέλη απ΄όλους.
Επαγγελματίες καιροσκόποι πολιτικάντηδες που για το μόνο που ενδιαφέρονται
είναι το στενό προσωπικό και επαγγελματικό, ενίοτε, οφελος τους.
Ένα φαινόμενο που παρατηρήθηκε σε πλείστες περιπτώσεις σ΄αυτές τις εκλογές
Ψηφίστε έντιμους, συνεπείς και ενεργούς πολίτες -πριν τις εκλογές-και ας στερούνται 
των "ειδικών" και της «εμπειρίας» που διαλαλούν αρκετοί υποψήφιοι 

ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ...


Έπεσε την Παρασκευή η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας, με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να δηλώνει μέχρι τέλους ότι εάν το βράδυ της Κυριακής οι αυτοδιοικητικές κάλπες δεν βγάλουν «ένα ισχυρό μήνυμα σταθερότητας και συνέχισης των μεγάλων αλλαγών», είναι αποφασισμένος να προκηρύξει πρόωρες εθνικές εκλογές. Μιλώντας στο κλειστό γυμναστήριο του Σπόρτινγκ,...

ΠΡΟΣΤΙΜΑ 5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΕ COSMOTE, VODAFONE, WIND


Πρόστιμα συνολικού ύψους 5 εκατ. ευρώ για ανεπαρκή ή και παραπλανητική ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με την αύξηση των χρεώσεων προς τους συνδρομητές τους, επέβαλλε στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας Cosmote, Vodafone και Wind η...
Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Πρόκειται για παραβάσεις της ορθής ενημέρωσης σχετικά με την αύξηση του ελαχίστου χρόνου χρέωσης κλήσεων στο διάστημα Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2010.

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

"Μαχαίρι" στην διασκέδαση βάζουν 8 στους 10 Έλληνες


«Μαχαίρι» στις δαπάνες για διασκέδαση και ένδυση βάζουν λόγω οικονομικής δυσπραγίας οκτώ στους δέκα Eλληνες, ενώ έξι στους δέκα στρέφονται σε φθηνότερες καταναλωτικές μάρκες και ξοδεύουν μόνο για τα απολύτως αναγκαία.

Η τελευταία μέτρηση της Nielsen για την παγκόσμια Καταναλωτική Εμπιστοσύνη, που διεξήχθη 3-21 Σεπτεμβρίου, καταδεικνύει ακόμη ότι δεν περισσεύουν καθόλου χρήματα σε έναν στους τέσσερις πολίτες, ενώ τη μεγαλύτερη ανησυχία αποτελεί....

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ


 Κύριοι, υπεύθυνοι της καθαριότητας του Δήμου Μαλεσίνας, στην παραλία Θελόγου απέναντι απο το περίπτερο είναι μια ψόφια γάτα.εδώ και πολλές ημέρες.
 Μήπως έχετε την ευγενή καλοσύνη να την μαζέψετε ?
 Μέχρι τις εκλογές θα αρχίσει να βρωμάει
 Και με την ευκαιρία, το εκείνο το ψόφιο πρόβατο θα το μαζέψετε επιτέλους?

 Αναγνώστης

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Κλειστά σήμερα το δημοτικά σχολεία

Δεν λειτουργούν σήμερα τα δημοτικά σχολεία όλης της χώρας λόγω της διεξαγωγής των εκλογών για την επιλογή των εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα κατά τόπους υπηρεσιακά συμβούλια.

ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Kαι νέα διάσταση προσέλαβε η απίθανη υπόθεση εξαπάτησης με τη χρήση πλαστών εγγράφων υποκαταστημάτων τραπεζών στη Pόδο από κύκλωμα που εξασφάλιζε δάνεια μετά την υποβολή συμπληρωματικών στοιχείων από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
Η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου κ. Μ. Κωτούλα που επιμελείται της ογκώδους δικογραφίας κάλεσε χθες σε συμπληρωματικές απολογίες

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

   
Λίγες ημέρες πρίν τις εκλογές ο Δήμος Μαλεσίνας και ο Αστυνομικός Σταθμός Μαλεσίνας αδιαφορούν για τους δημότες, τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του Δήμου.
Σε ε΄να πολυσύχναστο δρόμο δίπλα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, απέναντι απο την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ανοίγει ένα νέο Φαρμακείο.