Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Υπάρχει νόμος για τις καφετέριες στο δήμο Λοκρών



Στον παραλιακό δρόμο του Θεολόγου δίπλα στο λιμάνι, 2 καφετέριες έχουν βγάλει τραπεζοκαθίσματα επί του οδοστρώματος και της αμμουδιάς.
Κατάληψη ολόκληρου του πεζοδρομίου, του οδοστρώματος και λίγο της αμμουδιάς δίπλα στο λιμάνι και όλα στο βωμό του κέρδους.

Παράνομες διαφημιστικές πινακίδες στη παραλία Θεολόγου του δήμου Λοκρών



Το 2010 με απόφαση του Δήμου Μαλεσίνας ξηλώθηκαν όλες οι διαφημιστικές πινακίδες απο τις οδούς του Δήμου...
του οικισμού παραλίας Αγ. Ιωάννη Θεολόγου, και του ΟΣΜΑΕΣ και έγινε συμμόρφωση της άναρχης και παράνομης διαφήμισης σύμφωνα με το άρθρο 11 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ( Κ.Ο.Κ ) που αποτελεί και νόμο του κράτους.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Μεγάλη προσοχή, κλέβουν πάλι βάρκες στην Φθιώτιδα

Νέο κρούσμα είχαμε σήμερα το απόγευμα στο λιμάνι του Καινούργιου.

Έχουν αποθρασυνθεί οι κλέφτες και δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

‘Ντάλα μεσημέρι’ κλέψανε πάλι δυο ντεπόζιτα βενζίνης σπάζοντας τα καπάκια από τις βάρκες.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Για ενημέρωση των μαθητών & των γονιών τους

   Δημήτρης Λαμπρινίδης
Εκπαιδευτικός Μηχανολόγος

 

 

Πρόσφατα δόθηκε στη δημοσιότητα από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, το σχέδιο για το ΝΕΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Πνίγηκε 65χρονος στον Θεολόγο


Πνίγηκε 65χρονος στον Θεολόγο
Αναζήτησε  την δροσιά στα καθαρά νερά της  παραλίας Διαμαντόπουλου στον Θεολόγο Μαλεσίνας αλλά έχασε την ζωή του. 
Πρόκειται για έναν 65χρονο από τα Γλυκά Νερά Αττικής ο οποίος τις τελευταίε μέρες παραθέριζε στον Θεολόγο.

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

«Nοσηλεύονται» 120 έφηβοι από όλη την Ελλάδα, λόγο facebook

Αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» «νοσηλεύονται»
120 έφηβοι από όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για περιστατικά κατάχρησης του Ιντερνετ, ενώ οι ηλικίες των νέων, στην πλειοψηφία τους αγόρια είναι από 14-17 ετών.

Ξεχάστε το Big Brother: Γονείς και σύντροφοι σας παρακολουθούν…

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο site Retrevo, ένα μεγάλο ποσοστό των αγαπημένων σας προσώπων, όπως το έτερον ήμισυ ή οι γονείς σας, υποκλέπτουν προσωπικές σας πληροφορίες χωρίς να το γνωρίζετε.
Όπως προκύπτει από την έρευνα, που έγινε σε πάνω από 1000 άτομα, το 33% των ερωτηθέντων παραδέχονται ότι έχουν υποκλέψει

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Συμβουλές για να περάσετε ένα ήσυχο καλοκαίρι


Κουνούπια, τσιμπήματα από τσούχτρες και δερματίτιδες είναι μερικά από τα συχνά και ενοχλητικά προβλήματα που μπορούν να χαλάσουν τις διακοπές σας. Δεν χρειάζεται όμως να πανικοβάλλεστε, αφού για κάθε πρόβλημα υπάρχει ............


Παιδί: Διατροφή και σωστή ανάπτυξη


Η διατροφή στα αρχικά στάδια της ανθρώπινης ζωής αποτελεί μια αρκετά πολύπλοκη διαδικασία για πολλούς λόγους.

Στην πρώτη βρεφική ηλικία (0-1 έτη), οι διαφοροποιήσεις στο διαιτολόγιο του νεογνού είναι πολλές, κυρίως λόγω της ...........



ΥΠΕΡΒΑΡΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

Το 38,5% του πληθυσμού ήταν υπέρβαρο ενώ το 17,3% είχαν πρόβλημα παχυσαρκίας σύμφωνα με την εθνική έρευνα υγείας της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας για το 2009. Τρεις στους δέκα καπνίζουν καθημερινά και ένας στους δέκα...

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Παγωτά! Ξέρουμε τι τρώμε;

Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι καλό είναι να έχουμε υπ'όψη μας κάποια απλά πράγματα για τα παγωτά που θα καταναλώσουμε.
Αυτό το καλοκαίρι, όλες σχεδόν οι εταιρείες παγωτών αποφάσισαν να "πιάσουν στον ύπνο" τους καταναλωτές.
Οι ανυποψίαστοι καταναλωτές λοιπόν (και φέτος) προτιμούν τα δροσιστικά παγωτά των διαφόρων εταιρειών στην αντιμετώπιση της ζέστης.
Η απάτη όμως κρύβεται καλά, έντεχνα και αποτελεσματικά.

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΕΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiqNNXW3ybk5QYSnjwXKGTB43RbOKY3eXSyGiN9TmqH-Vp74zOKMF1N9e4Tt1XetbYy_p7NDLg42nehkCUkagpj9XCNRET4q3_pstOtyRJo24FnwCHr1CZVv9FMS8kjRMxOLCdDz-4JTYIn/s1600/xaroulis+4+feb.jpg
Την Τρίτη 2 Αυγούστου 2011
Ο Γιάννης Χαρούλης μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες χειμερινές εμφανίσεις του σχεδόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και τις sold out εμφανίσεις του στον Σταυρό του Νότου ξεκινάει την καλοκαιρινή του περιοδεία. 
Παίζει τα καινούρια του τραγούδια με τον καινούριο του ήχο για πρώτη φορά σε μια ανοιχτή συναυλία σε ένα πρόγραμμα συγκίνησης και αλήθειας γεμάτο με τα τραγούδια που μπορούν να είναι τραγούδια της ζωής μας. 

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Για να έχουμε ψάρια και ψαράδες

Σήμερα, τρία στα τέσσερα είδη ψαριών στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλιεύονται σε ποσοστό πάνω από το όριο αντοχής της βιωσιμότητάς τους. Οι ποσότητες που ψαρεύονται αποτελούν στις μέρες μας κλάσμα σε σχέση με τις ποσότητες που ψαρεύαμε τη δεκαετία του 90. Και η κατάσταση χειροτερεύει χρόνο με το χρόνο.

ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΙΚΑ

Η διοίκηση του ΙΚΑ είναι αποφασισμένη να προχωρήσει το αμέσως επόμενο διάστημα στην εφαρμογή αναγκαστικών μέτρων κατά των οφειλετών, κυρίως των μεγάλων, και κατασχέσεις εις χείρας τρίτων (δυνατότητα να μπλοκάρει πιστώσεις οφειλετών του, οι οποίες προέρχονται από...
τρίτο πρόσωπο), σε όσους αδιαφορούν για τη ρύθμιση των οφειλών τους.

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Καταρρέει o κλάδος της οικοδομής

Το ένα μετά το άλλο έρχονται τα θλιβερά μαντάτα για τους κλάδους της Ελληνικής Οικονομίας. Τελευταίο παράδειγμα ο κλάδος της Οικοδομής που υπέστη καθίζηση σύμφωνα με στοιχεία από την ΕΛΣΤΑΤ, 44% για τον μήνα Μάρτιο.

Μεγάλος είναι ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιών απο το Σάββατο


Σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, για αύριο Σάββατο 9 Ιουλίου, η περιοχή της Αττικής αλλά και της νότιας Εύβοιας σημειώνονται με υψηλό κίνδυνο πρόκλησης φωτιάς.



Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ξεκινούν οι εκπτώσεις στις 15 Ιουλίου

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011 ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις και λήγουν την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011 και λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης αναμένεται τα ποσοστά των εκπτώσεων να είναι μεγάλα, ενώ ήδη οι καταναλωτές στα περισσότερα μαγαζιά βρίσκουν σημαντικές προσφορές.