Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ζητιάνοι των κλικ οι επαγγελματίες blogger

 Το παρακάτω άρθρο να το διαβάσουν  όλοι οι blogger της  MALESINA
 Ψαχουλεύω στην Μπλοκόσφαιρα και με πιάνει λύπη.       Επαγγελματίες bloger αυτό είναι το νέο σπορ, κάποιων που ανακάλυψαν πρόσφατα προφανώς τα blogs.
 Ανεβάζουν κάθε ένα λεπτό μια ανάρτηση ότι μαλακία και να είναι αρκεί να υπάρχει ένα θέμα, επαναλαμβάνουν τις ίδιες και τις ίδιες αναρτήσεις και κλέβουν θέματα από παντού, χωρίς καν να μπουν στον κόπο να αναφέρουν την πηγή, η και αν μπουν στον κόπο μπορεί απλά να γράφουν ένα πχ. nyxtobaths  φαίνεται τα πουλάνε στα αφεντικά τους για δικά τους. Σαρώνουν κυριολεκτικά την μπλοκόσφαιρα για θέματα, τρομοκρατούν με τις αποκλειστικότητες στην ζούγκλα της ενημέρωσης, και όλα αυτά για λίγα κλικ παρά πάνω. (Ντροπή). Βρήκαν κενό γήπεδο μετά την απώλεια του Troktiko και έχουν ανακαλύψει ότι λέξη υπάρχει και τελειώνει σε κο.
 Εμείς και αρκετοί ευτυχώς άλλοι θα μείνουμε πιστοί στις αρχές μας. Κάθε δανική ανάρτηση θα λέει πάντα την πηγή μας και κάθε ανάρτηση εμπνευσμένη από μας θα είναι ελεύθερη για όλους με την παράκληση, αν θέλουν να μας έχουν και μας κάπου σαν τα φτωχά αδελφάκια αν θέλουν, και πάλι αν δεν θέλουν καλή καρδιά, εμείς από έμπνευση και θέματα, δεν θα στερέψουμε ποτέ αν και δεν δηλώνουμε δημοσιογράφοι παρά μόνο χομπίστες. Η αντιγραφή και οι μίμηση δεν θα πεθάνει ποτέ σε τούτη εδώ την χώρα.
 Ζητιάνοι των κλικ δεν θα γίνουμε ποτέ ! 
Πηγη: Νυχτοβατης