Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Φρουτάκια στην Μαλεσίνα. Συνελήφθησαν δύο άτομα

Φρουτάκια στην Μαλεσίνα. Συνελήφθησαν δύο άτομα.Συνελήφθησαν χθες, (17-11-2011), πρώτες πρωινές ώρες στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, ένας 29χρονος ημεδαπός και μία 44χρονη ημεδαπή, μετά από στοχευμένους ελέγχους αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κατηγορούμενοι για κακουργηματικού χαρακτήρα παραβάσεις του νόμου Περί Παιγνίων.
 
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν σε κατάστημα-καφετερία στην περιοχή της Μαλεσίνας,
 
 συνέλαβαν την 44χρονη ημεδαπή ιδιοκτήτρια, διότι είχε  εγκαταστήσει εντός του καταστήματός της, δύο (2) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα (φρουτάκια), εντός των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (174) ευρώ.
 
Στη συνέχεια, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε καφέ-ουζερί-οβελιστήριο, στην ίδια περιοχή, συνελήφθη ο 29χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης, διότι είχε εγκαταστήσει εντός του καταστήματός του, πέντε (5) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα (φρουτάκια), εντός των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (333) ευρώ.
 
Συνολικά κατασχέθηκαν επτά (7) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα (φρουτάκια) και το χρηματικό ποσό των -507- ευρώ (σε κέρματα και χαρτονομίσματα), που θα αποσταλεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Ανωτέρω συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες (17-11-2011) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ο οποίος έδωσε εντολή να οδηγηθούν εκ νέου σήμερα 18-11-2011, στον κ. Ανακριτή Λαμίας.

Πηγή:LAMIAFM1