Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Θεολόγος Φθιώτιδας ''τώρα κλέβουν και τους καυστήρες''


Έχουν ρημάξει τα εξοχικά

Μπορεί να πας στο εξοχικό σου και να έχουν σηκώσει το λεβητοστάσιο, ή και όλο τον οικιακό εξοπλισμό. Τίποτα πλέον δεν είναι σίγουρο μέχρι την επόμενη επίσκεψη.
Στον οικισμό ΟΣΜΑΕΣ στον Θεολόγο Φθιώτιδας, ο ιδιοκτήτης εξοχικής κατοικίας, που την....

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Φρουτάκια στην Μαλεσίνα. Συνελήφθησαν δύο άτομα

Φρουτάκια στην Μαλεσίνα. Συνελήφθησαν δύο άτομα.Συνελήφθησαν χθες, (17-11-2011), πρώτες πρωινές ώρες στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, ένας 29χρονος ημεδαπός και μία 44χρονη ημεδαπή, μετά από στοχευμένους ελέγχους αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κατηγορούμενοι για κακουργηματικού χαρακτήρα παραβάσεις του νόμου Περί Παιγνίων.
 
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν σε κατάστημα-καφετερία στην περιοχή της Μαλεσίνας,

711 παιδιά έχουν πέσει θύματα κακοποίησης


                                                       Από… μηνών έως και 18 χρόνω 
Θλιβερός είναι ο απολογισμός του Χαμόγελου του Παιδιού σε ό,τι αφορά το φαινόμενο της παιδικής κακοποίησης στην χώρα μας με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση (19 Νοεμβρίου).

Περισσότερα από 700 ανήλικα παιδιά σε όλη τη χώρα έχουν

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

15χρονοι με επικίνδυνες εξαρτήσεις


«Κόβουν» το τσιγάρο οι 15χρονοι στη χώρα μας και το... ρίχνουν στο αλκοόλ και την κάνναβη! Τα τελευταία 10 χρόνια έχει μειωθεί το ποσοστό των εφήβων που καπνίζουν συστηματικά, ενώ έχει αυξηθεί σημαντικά το ποσοστό των μαθητών που καταναλώνουν οινοπνευματώδη σε εβδομαδιαία βάση και έχει διπλασιαστεί το ποσοστό εφήβων που κάνουν χρήση κάνναβης.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Μαθητές απειλούν καθηγητές μέσω internet και κινητών


Μαθητές απειλούν καθηγητές μέσω internet και κινητώνΣε αρκετά υψηλά επίπεδα κινείται το ποσοστό (32%) των εκπαιδευτικών που έχουν έρθει αντιμέτωποι στο σχολείο τους με κάποιο ζήτημα ψηφιακής παρενόχλησης/ψηφιακού εκφοβισμού/συκοφαντικής δυσφήμισης μέσω κινητού, facebook ή άλλης διαδραστικής πλατφόρμας από μαθητές προς άλλους μαθητές.

Σε αρκετά υψηλά επίπεδα κινείται το ποσοστό (32%) των

Παιδικό ατύχημα: Πως να το αποτρέψετε!


Τα 30 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να προκληθεί σοβαρό έγκαυμα στο παιδί σας απο το ζεστό νερό του μπάνιου;

Νήπια 15 έως 17 μηνών μπορούν να “εξερευνήσουν” τα συρτάρια ή ντουλάπια που έχουν προϊόντα καθαρισμού και να προκληθούν δηλητηριάσεις.


Ξέρετε οτι ένα μικρό παιδί μπορεί να ανοίξει ένα πώμα ασφαλείας μέσα σε 10 λεπτά;