Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Αφοπλίζουν τα αστυνομικά τμήματα στην περιφέρεια

Ο Καλλικράτης μαραζώνει την περιφέρεια... Έρχεται τσουνάμι κατάργησης υποκαταστημάτων πολλών δημοσίων υπηρεσιών

Την ίδια ώρα που οι πολίτες κυρίως στα χωριά φωνάζουν ότι είναι στο έλεος των κακοποιών, η Κυβέρνηση έρχεται να καταργήσει και με τη βούλα 296 αστυνομικά τμήματα σε όλη τη χώρα.
Τα 36 από αυτά στη Στερεά Ελλάδα, εκ των οποίων τα 10 στη Φθιώτιδα. Ήδη τα περισσότερα από αυτά υπολειτουργούσαν ή δεν λειτουργούσαν και οι κάτοικοι ζητούσαν την επάνδρωσή τους, για να
είναι και στην ύπαιθρο εμφανής η παρουσία των αστυνομικών και να μην αλωνίζουν οι κλέφτες και οι εγκληματίες.
Το αίτημα της α(να)σφάλειάς τους... εισακούστηκε και ήρθε το λουκέτο

Έτσι από αύριο θα μπορούν να κοιμούνται οι κάτοικοι των περιοχών αυτών ήσυχοι, διότι... δεν θα αυξηθεί το δημόσιο χρέος.

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ:
 Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Ελάτειας, Κάτω Τιθορέας, Νέου Μοναστηρίου, Αγίου Κωνσταντίνου, Ραχών, Πελασγίας, Λειανοκλαδίου, Λιβανάτων, Λάρυμνας και Μαρτίνου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Κρικέλλου και Αγίας Τριάδος, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας.

Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Αγίου Γεωργίου, Χαιρώνειας, Δαύλειας, Κυριακίου, Παραλίας Διστόμου, Θεσπιών, Αγίου Ιωάννου, Ακραιφνίου και Πύλης, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας.

Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Στενής, Καθενών, Κονιστρών, Προκοπίου, Αγίας ΄Αννας, Ροβιών, Ωρεών, Γουβών, Αυλωναρίου και Κριεζών, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας.

Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Δεσφίνας, Αγίου Σπυρίδωνα, Γλυφάδας, Μοναστηρακίου και Πολυδρόσου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας.
ΠΗΓΉ:LAMIA-REPORT