Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΑΤΑΛΑΝΤΗ: Κλείνουν Δημόσιες Υπηρεσίες και Καταστήματα ΔΕΚΟ

Πενήντα χρόνια πίσω θα γυρίσει ο τόπος αν υλοποιηθούν οι αποφάσεις της κυβέρνησης και των διοικήσεων ΔΕΚΟ και επιχειρήσεων που θέλουν να κλείσουν γραφεία υπηρεσιών και καταστήματα της Αταλάντης.

Συγκεκριμένα:

Με απόφαση της διοίκησης του ΟΤΕ η οποία κοινοποιήθηκε προ ολίγων ημερών στα καταστήματα της εταιρείας κλείνει την 1η Οκτώβρη 2011, μεταξύ άλλων, το κατάστημα του ΟΤΕ στην Αταλάντης. Για την ώρα θα παραμείνει μόνο το τεχνικό τμήμα στην Αταλάντη αλλά μόνο για ένα μικρό μεταβατικό χρονικό διάστημα. 

Με απόφαση της κυβέρνησης κλείνει η ΔΟΥ Αταλάντης (Οικονομική Εφορεία). Η απόφαση έχει ληφθεί και αναμένεται η ανακοίνωση  ημερομηνίας παύσης της λειτουργίας της από το Υπουργείο όταν ολοκληρωθεί η επανεξέταση ορισμένων περιπτώσεων άλλων ΔΟΥ της Στερεάς. Μεταφέρεται στη Λαμία.

Πληροφορίες θέλουν ο σχεδιασμός του Υπουργείου να περιλαμβάνει και τελικά να κλείνει και το Τμήμα Συγκοινωνιών της Αταλάντης. Αν συμβεί αυτό οι Λοκροί δημότες θα εξυπηρετούνται όπως πριν 12 χρόνια στη Λαμία.

Πληροφορίες μιλούν επίσης και για κλείσιμο του καταστήματος της ΔΕΗ στην Αταλάντη, καθώς και η διοίκηση της ΔΕΗ φαίνεται να έχει αποφασισει το κλείσιμο πολλών καταστημάτων της εταιρίας σε όλη τη χώρα στα βήματα του ΟΤΕ.

*Aναδημοσίευση από το: LOKRIS NEWS