Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008 Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ

 ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008

13 Οκτωβρίου 2008 στην Κάρπαθο συλλαμβάνεται ο Α.Τ, διευθυντής της Αγροτικής Τράπεζας στην Κάρπαθο και οδηγείται στις φυλακές, αρχικά για υπεξαίρεση 5,9 εκατομμυρίων ευρώ.
Είναι η αρχή για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι από ένα διεθνές κύκλωμα που ξέπλενε χρήματα, μέσω Εικονικών αγοραπωλησιών ακινήτων στα Δωδεκάνησα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Σήμερα η μεγάλη αυτή απάτη είναι στο στάδιο της κύριας ανάκρισης.

Απο δημοσιεύματα εφημερίδων της Ρόδου διαβάσαμε πριν λίγες ημέρες για εμπλοκή προϊσταμένης δημόσιας υπηρεσίας της Καρπάθου και μελών της οικογένειας της.
Και για την συγκεκριμένη υπόθεση ασκήθηκαν από τον κ. Εισαγγελέα Ρόδου ποινικές διώξεις για ενεργητική και παθητική δωροδοκία, για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, φορολογικές παραβάσεις και τοκογλυφία.
Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υπάρχει σύνδεση με το μεγάλο αυτό σκάνδαλο και με την περιοχή μας.
Ηδη έντονοι ψίθυροι αναφέρουν επικείμενη έρευνα σε Δημόσια Υπηρεσία της Αταλάντης η οποία σχετίζεται με άτομα και επιχειρήσεις του κατασκευαστικού τομέα που απασχολούν την έρευνα των Εισαγγελικών και Ανακριτικών αρχών της Ρόδου
Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες θα σας ενημερώσουμε.