Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΑΝΕΣ ΜΕ ΖΩΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟ

Το ψόφιο πρόβατο που βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια στη παραλία Θεολόγου είναι η σταγίνα που ξεχύλησε το ποτήρι.
Δεν ειναι τυχαίο. Χρόνια τώρα κοινό μυστικό, σε όλους, αλλά και στο Δήμο και τον Αστυνομικό Σταθμό και τις Υγειονομικές Υπηρεσίες είναι οι στάνες με πρόβατα, γελάδια και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί το μυαλό σας ανάμεσα στα σπίτια, μεσα στο σχέδιο πόλεως, δίπλα στίς κουζίνες  και τα παράθυρα μας.
Αλλά ποιός τολμάει να μιλήσει κινδυνεύει απο τις καραμπίνες που θα βγούν. Μόνο ο Εισαγγελέας Λαμίας μπορεί να μας σώσει.

Ολοι το ξέρουν, και ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος, και ο Αστυνόμος της Μαλεσίνας και όλοι οι φορείς του κράτους.
Κινδυνεύει η υγεία μας.
Στην παραλία του Θεολόγου 2 κάτοικοι διατηρούν στάνες, στη Μαλεσίνα πολλοί περισσότεροι ανάμεσα στα σπίτια. Και άμα είναι να έρθει κανένας έλεγχος τότε πέφτει σύρμα, αφού όλοι είναι γνωστοί, και τα μαζεύουν και όλα καλά. μετά τα φέρνουν πάλι πίσω, όπως στο σχολείο στις ημερήσιες εκδρομές που πηγαίναμε, έτσι γίνεται.
Το θέμα με τις στάνες πρέπει να κλείσει εδώ.
Αν ο Δήμος και η Αστυνομία δεν προχωρήσουν σε καταγγελίες τότε.... τον λόγο εχει ο κ. Εισαγγελέας Λαμίας για αυτούς που αδιαφορούν.
Τι τήν έχει την τεχνολογία το κράτος με τους δορυφόρους, μόνο πισίνες μπορεί να βλέπει και να ρίχνει πρόστιμα, αν θέλει μπορεί να δεί και τα μαντριά ανάμεσα στα σπίτια.
Κύριοι ο χρόνος μετράει απο τώρα ...